Facebook-groep “Watergeuzen”

facebooklogo
Social media, zoals dat heet, zijn een manier om makkelijk en snel met elkaar te contact te hebben. Facebook is een van de mogelijkheden en we maken daar als Watergeuzen graag gebruik van om met elkaar dingen uit te wisselen. Daarvoor hebben we de Facebook-groep “Watergeuzen”. Het is een besloten groep, alleen toegankelijk voor leden van onze vereniging die zich voor de groep aangemeld hebben.

Anderen kunnen de berichten in deze groep niet zien. Facebook is leuk om een ervaring, idee, belevenis, foto, filmpje of wat dan ook direct met anderen te delen. Een bijzondere ervaring op het water, een gezellige avond in het clubhuis of een nuttig weetje als je met je boot onderweg bent; met je smartphone, tablet of computer heb je zo alle groepsleden op de hoogte gebracht.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan op de volgende manier aan:
Ga naar internetpagina https://www.facebook.com/groups/Watergeuzen/.

Als je nog geen Facebook-account hebt, maak dan eerst een account aan volgens de aanwijzingen op de pagina.
Klik op “Lid worden”, vul je gegevens in en verstuur het verzoek. Mocht je op Facebook een schuilnaam gebruiken, geef dan ook even je eigen naam op of je lidnummer, dan kunnen we zien dat je inderdaad lid bent van de club.

Je krijgt van de beheerder dan snel de acceptatie en kunt aan de slag.
Nog vragen? Mail deze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens op onze Facebook-groep!
Peter Ridderikhof, Eilard Jacobs

Over ons

WSV 'De Watergeuzen' is opgericht in het jaar 1928. De vereniging beheert drie havens. De haven aan de Diemerzeedijk met het clubhuis en de winterstalling vormt het middelpunt van de vereniging. De twee andere havens zijn in Vinkeveen en in Durgerdam.

Laatste Nieuws

© 2017 WSV De Watergeuzen. Alle rechten voorbehouden. Diemerzeedijk 34 | 1095 KK | Amsterdam

Search